Bliv frivillig på Oldemorstoft

Kunne du tænke dig at være en del af et aktivt hold, der hjælper Museum Oldemorstoft med fortsat at være en spændende og levende del af lokalområdet?

  Museet er ramme omkring en aktiv gruppe af frivillige, som hjælper os i det daglige og ved vores tilbagevendende begivenheder.

  Kunne du tænke dig at blive en del af gruppen og har du evnerne og lysten inden for et eller flere af følgende områder, så kom og hils på os.

  - Frugthave: Museet har en stor frugthave, hvor vi arbejder på at bevare de særlige, sønderjyske frugtsorter. Vil du hjælpe os med at passe den, og på sigt også med at høste, så vi sammen kan få glæde af udbyttet?

  - Aktiv Ferie-gruppen: Vi har en stor gruppe frivillige, som hjælper os med at underholde ferieramte børn i ugerne 28 og 42. Har du lysten og måske den gode idé til en kreativ aktivitet, så hører vi gerne fra dig!

  Som frivillig hjælper du dit lokale museum med at forblive interessant og levende i dagligdagen. En gang om året mødes vi alle ved julefrokosten, lige som vi af og til arrangerer en fælles udflugt, fx. til et andet museum eller lignende.

  Sidst opdateret 06.03.2019

  Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

  Fandt du siden nyttig?

  Museum Oldemorstoft Bovvej 2 6330 Padborg tlf: 7376 6436 museumoldemorstoft@aabenraa.dk cvr.nr.: 29189854